Blockbusters Gang ja Helsinki Casting yhdistyvät 

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa: 10.4.2024

Kahdesta audiovisuaalisen alan pioneeritoimijasta Suomen suurin työryhmä- ja casting-palvelujen tarjoaja

Blockbusters Gang ja Helsinki Casting yhdistyvät 

Kaksi keskeistä audiovisuaalisen alan pioneeritoimijaa yhdistyy Suomen suurimmaksi työryhmä- ja casting-palvelujen tarjoajaksi. Yhdistyneeltä yritykseltä saa jatkossa tekijät kameran eteen ja taakse – kaikki samasta osoitteesta. 

Av-alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin keskittyvä Blockbusters Gang on tuonut uudenlaisen rekrytointi- ja tekijäagentuurikulttuurin elokuva-alalle. Blockbusters Gangin jäseninä toimii kymmeniä av-alan ammattilaisia ja rekrytointia tuotannoille tarjotaan 1 000 henkilöä kattavan freelancer-rekisterin avulla. 

Helsinki Casting on puolestaan panostanut kameran eteen toimitettaviin rooleihin kokoamalla yli 30 000 esiintyjän rekisterin ja kehittämällä oman sovelluksen, Faces Appin, roolitustyönsä tueksi. 

Yhdistyneen yrityksen toimitusjohtajana toimii Blockbusters Gangia aiemmin johtanut Emma Ilves. Helsinki Castingin Katri Aksola jatkaa työtään kehittämällä uuden yhtiön avainasiakkuuksia ja kehityshankkeita. Muina omistajina säilyvät muun muassa yhtiöistä aiemmin tutut 1. apulaisohjaaja Iiris Orasmaa ja roolitusjohtajana jatkava Ansku Sinisalo.

“Alan haastavammasta suhdanteesta huolimatta yhdessä pystymme hyödyntämään myös liiketoiminnan kasvupotentiaalin ja kehittämään palveluitamme tukemaan entistä paremmin koko alan kehitystä kestävämmäksi. Tavoitteenamme on keventää asiakkaidemme työtaakkaa ja parantaa alan roolitus- ja henkilöstökäytäntöjä”, kertoo toimitusjohtaja Emma Ilves.

Tutut brändit, Blockbusters Gang ja Helsinki Casting, jäävät voimaan yhteisen yrityksen alle. Jatkossa tuotannot voivat tilata henkilöstöpalveluita Blockbusters Gangin kautta ja lähestyä roolitustarpeissa Helsinki Castingia. 

Yritysten ydinosaamisten keskittäminen saman katon alle mahdollistaa entistä parempien palveluiden ja isompien kokonaisuuksien hallinnoimisen.

“Yhteistyö tuntui luonnolliselta valinnalta jakamiemme arvojen takia. Nyt meillä on mahtava mahdollisuus tarkastella toimintatapojamme, kehittää rooliamme alalla ja yhdistää parhaat puolemme uudeksi toimivaksi kokonaisuudeksi!” toteaa partnerina jatkava Katri Aksola. 

Yhdistymisestä sekä sen vaikutuksista tiedotetaan yrityksen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarkemmin lähipäivinä. 

Tiedustelut: 

Emma Ilves
Toimitusjohtaja
Blockbusters Gang & Helsinki Casting
+358 40 5542086
emma@blockbustersgang.com

Katri Aksola
Partneri
Blockbusters Gang & Helsinki Casting
+358 44 333 1764
katri@helsinkicasting.com

Lisätietoa

Helsinki Casting
https://helsinkicasting.com/
Blockbusters Gang
https://blockbustersgang.com/