Feedback & Results

Analysing the execution and results of our training programs is very important to us. As we believe in transparency, we want to share some of the feedback we’ve received from our training program participants. 

You can read a detailed report of our first Junior Program here.

And here are some written feedback of our training programs:

“I was surprised to see how tight and good team spirit we developed among the juniors. In fact, all of us became really good friends during the program.”

Participant of BBG Junior Program 2019

“I was surprised by how much especially Emma and Iiris had invested in the execution of the program, although there was no guarantee of its success and they both must have been very busy. I think that was bold, and it was a positive surprise.”

Participant of BBG Junior Program 2019

“My goals became more specific, and their content and the steps to achieve them became more concrete. My understanding of the industry expanded, and I learned to appreciate the professional skills needed in different kinds of tasks.”

“The Excel workshop opened me a new world of which I hadn’t even known to dream of before.”

Participant of Emma’s Excel Workshop

“Thank you, the program was an amazing experience and I still appreciate this opportunity a lot.”

Participant of BBG Junior Program 2019

“Emma’s Excel workshop was the best! Thank you for both Iiris and Emma for the important lessons. You are awesome!”

Participant of BBG Junior Program Fall 2019

Kiitos tuhannesti ohjelmasta! Se on opettanut järjettömän paljon uusia asioita ja ohjelmia, ja tuonut elämääni ihania ihmisiä. Ihan liikuttaa se työmäärä ja aika, jota te BBG-tyypit olette tähän laittaneet, jotta ala saisi uusia ammattilaisia ja terveempiä rakenteita. 

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

Oli ihan mielettömän hyvä koulutus ja opin enemmän kuin olisin edes osannut toivoa. Olitte myös aivan ihania ja kannustavia koko kurssin ajan ja aina selvästi pistitte parastanne ja todella paneuduitte ohjelmaan. Kiitos todella paljon kaikesta vaivannäöstänne. Varmasti paras paikka saada AD-koulutusta koko Suomessa. 

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

Vaikkei kurssi itsessään ollutkaan työsuhde niin sillä oleminen tuntui tietyllä tavalla työkokemukselta ja halusin vain tuoda vielä sen esille, kuinka en ole ollut koskaan aikasemmin mukana yhtä kannustavassa työympäristössä! Iirikseltä, Annilta, Emmalta ja Ainolta sai hirmu paljon tukea ja arvostin todella paljon sitä, kuinka paljon kannustitte laittamaan matalalla kynnyksellä viestiä teille ihan milloin vain tarvitsi apua. 

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

Tämä koulutus oli upea ja itselleni todella tarpeellinen steppi urallani. Tein ja opin paljon asioita, joita en muuten olisi oppinut.Olette koko BBG:n tiimi upeita ammattilaisia! 

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

“I got much more important knowledge and tips from the program than I had expected to. After the program, I now feel I am much more ready for this industry than I was before. I got a more concrete picture of the industry, and I now also have a much better and clearer idea of what the professional work in this industry is like.”

Participant of BBG Junior Program 2019

“Mostly I want to thank Emma and Iiris for having a straightforward and open way to communicate – things are neither sugar-coated nor downgraded. I also give credit for their openness, since one rarely gets as valuable tips from industry professionals. “

Participant of BBG Junior Program 2019

“Even though I had high hopes already in the beginning of the program, it exceeded my expectations. I’ve suffered from insecurity towards my work in many past positions but from BBG I got very straight and encouraging input of my work. When given any responsibility I never felt like failing though I would not have delivered 100%. I could always trust I’d be given honest and appropriate feedback.”

Participant of BBG Junior Program Fall 2019

Koulutus oli todella hyvin suunniteltu, ja se sisälsi tuhdissa paketissa valtavasti infoa. Oman projektin läpikäyminen kaikkien vaiheiden osalta oli todella hyvä ja opettavainen tapa opiskella. Mikäli asioita olisi vain käyty teoriassa läpi, niin en olisi varmasti oppinut kuin 5% siitä, mitä nyt osaan. Se että käsittää kaikkien kolmen AD:n työnkuvat, auttaa hahmottamaan työtä paremmin ja sen syy-seuraussuhteita. Vetäjät olivat ammattitaitoisia ja heillä oli viimeinen osaaminen kentältä. Tunsi että on ajan hermolla, ja että opetuksen aitona tavoitteena oli luotsata meitä tulevia työprojekteja kohden. Kiitos valtavasti kurssista, tämä on ehdottomasti ollut timanttisimpia juttuja tänä vuonna!

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

Olen todella kiitollinen näistä opeista, en olisi ajatellut että uusi ura urkenisi näinkin pian. On ollut aivan huikeaa saada opetuksen aikana sekä sen jälkeen työtarjouksia, etteivät opit mene hukkaan tai jää pöytälaatikkoon. Usein opiskellaan ahkerasti ja bisnespuoli ja työnhaku jäävät kokonaan huomiotta, mutta tässä se on huomioitu ja se on ensiarvoisen tärkeää. 

Participant of BBG AD Bootcamp Summer 2022 edition

“I try to dream less and enjoy more the point where I am right now. Being new in the industry and not having enough skills felt difficult and embarrassing before. Now I try to think that this is an important phase and that inexperience is nothing to be ashamed of. Learning new things started to feel very exhilarating during the program.”

Participant of BBG Junior Program 2019