Tiedote BBG Castingin esiintyjärekisteriin liittyneille 

Tiedote 10.4.2024

BLOCKBUSTERS GANG YHDISTYY HELSINKI CASTINGIN KANSSA

Loistavat esiintyjämme,

Olemme teihin yhteydessä tiedottaaksemme virallisesti Blockbusters Gang Oy:n fuusiosta Helsinki Casting Oy:n kanssa. 

Kaikki tällä hetkellä käynnissä olevat tuotannot tehdään BBG Casting:in kautta loppuun. Palkkioita siirtyy portaittain maksamaan huhtikuusta eteenpäin Helsinki Casting Oy. Tämä ei vaadi esiintyjiltä toimenpiteitä. Jo tehtyihin sopimuksiin ei tule muutoksia. Uudet tuotannot ja niiden esiintyjien roolitus tehdään tulevaisuudessa Helsinki Castingin kehittelemän Faces Appin kautta tehtäviksi. Kaikki BBG Castingin roolittajat pääsevät jatkamaan töitä myös Helsinki Castingilla. Tiedotamme tarkemmin siirtymästä erikseen myöhemmin. 

Voit seurata avoinna olevia BBG Castingin hakuja täältä. Julkaisemme hakuja tällä sivustolla toukokuun loppuun asti.

Seuraavien viikkojen aikana tulemme kannustamaan kaikkia meille rekisteröityneitä esiintyjiä luomaan profiilin Faces Appiin, mikäli se ei teillä ole jo käytössä. Faces App on innovatiivinen ja jatkuvan kehityksen alla oleva roolitusjärjestelmä, joka on yksinomaan Helsinki Castingin käytössä. Faces App toimii helpottaen myös esiintyjien hakua, sillä profiilin luotuasi pääset hakemaan rooleja syöttämättä perustietojasi uudelleen. Profiilin luominen ja rekisterissä oleminen on ilmaista. Lue lisää Faces App -sovelluksesta ja roolituksesta Helsinki Castingilla tämän linkin kautta.

Mikäli et halua ladata sovellusta ja hakea sen kautta rooleja, näet kaikki Helsinki Castingin avoimet roolit myös internet-selaimestasi tämän linkin kautta.

Alan haastavan tilanteen keskellä haluamme turvata ammattimaista roolitustoimintaa Suomessa. Yhdistymällä alan tunnetun toimijan, Helsinki Castingin, kanssa mahdollistamme yhteisen kehityksen. Yhdistämällä voimamme meillä on paremmat resurssit laajentaa palvelutarjontaamme, taata entistä laadukkaampi palvelu ja toivottavasti mahdollistaa mahdollisimman monelle teistä lisää mielekkäitä kokemuksia osana elokuva- ja tv-tuotantoja! 

Mikäli jokin yhdistymisessä mietityttää sinua, voit olla yhteydessä meihin alla olevaan sähköpostiin. Pyrimme vastaamaan kaikille seuraavien viikkojen aikana. 

Haluamme kiittää kuluneista vuosista BBG Castingin puolesta ja odotamme jo innolla uusia seikkailuja voimansa yhdistäneen Blockbusters Gangin ja Helsinki Castingin kokoonpanolla! 

Kaikkien roolittajien puolesta,

Emma Ilves

Toimitusjohtaja
Blockbusters Gang Oy / Helsinki Casting Oy

Lisäkyselyt sähköpostitse:
casting@blockbustersgang.com